U traganju za odgovorima Majndfulnes kao put

O knjizi

Knjiga „U traganju za odgovorima“ predstavlja vrstu priručnika koji može u današnje zahtevno vreme velikog ubrzanja, nesigurnosti i stalnih promena biti od velike pomoći čitaocima i tragaocima za odgovorima na različita životna pitanja. Kroz lične primere autorka je podelila svoja iskusva u primeni različitih mentalnih tehnika koje su joj pomogle da prevaziđe zahtevne životne faze,  situacije i izazove.

Majndfulnes je poslednjih decenija doživeo pravi procvat u celom svetu prvenstveno zbog jednostavnih, lako primenljivih tehnika koje uz malo upornosti u praktikovanju mogu u velikoj meri značajno promeniti kvalitet života u pozitivnom smeru. Na jednostavan, otvoren način ova kniga približava čitaocima jedan drugačiji pogled na ljudski mozak, emocije, kao i na sam svet u kome živimo.

Ono što je možda najvažnije, knjiga pruža čitaocima detaljna uputstva za ličnu praksu, dopunjena je audio vežbama i ostalim jednostavnim tehnikama za svakodnevnu primenu majndfulnesa.

Čitaoci koristeći ovu knjigu mogu da steknu svoje početno, autentično lično iskustvo.

Dodatne informacije:

 • Cena knige je 850 din
 • knjiga sadrži audio-prakse
 • broj strana je 175, meki povez

O autorki

Vesna Kostić se tokom poslednjih dvadeset pet godina bavi praktikovanjem tehnika koje se zasnivaju na razvoju svesnosti i pažnje.

Osnivač Mindfulness centra Beograd www.mindfulness.rs kao i Bg joga centra www.joga.co.rs

Sertifikovani je instruktor Mindfulness-a (MBSR-Mindfulness Based Stress Reduction) i prvi sertifikovani trener programa za razvoj Emocionalne Inteligencije na bazi Mindfulnessa razvijenog i testiranog u Google-u -Search Inside Yourelf©.

Vesna je i licencirani instruktor joge. U svom radu se posebno bavi istraživanjem i primenom različitih tehnika u oblasti kontrole stresa, posledica burn-outa i prevazilaženju traume.

Autor je mnogih projekata a tokom proteklih godina je samostalno vodila brojne internacionalne progame, seminare i povlačenja.

Ukoliko ste iz Srbije, knjigu možete kupiti na sledeće načine:

 • 1. Kupovina uplatom na račun

  Uplatu obavljate prilikom poručivanja. Možete uplatiti direktno, elektronski ili poštanskom uplatnicom. Cena knjiga je 990 din sa uračunatim poštanskim troškovima (850rsd knjiga + 140rsd poštanski troškovi). Knjigu šaljemo preporučenom poštom, svake subote. Podatke za slanje (tačnu adresu na koju želite da knjiga stigne i vaš email i broj telefona, da bismo vas obavestili kada je pošaljemo), možete popuniti preko forme na sledećem linku.

 • 2. Kupovina pouzećem

  Uplatu obavljate pri preuzimanju knjige. Cena knjiga je 1100 din sa uračunatim poštanskim troškovima (850rsd knjiga + 250rsd poštanski troškovi).
  Podatke za slanje (tačnu adresu na koju želite da knjiga stigne i vaš email, da bismo vas obavestili kada je pošaljemo), možete popuniti preko forme na sledećem linku.

  Knjige se šalju svake subote.

 • 4. Kupovinom u knjižari

  Knjigu možete kupiti u knjižari Beopolis u Makedonskoj ulici broj 22, u prizemlju Doma Omladine.

Za kupovinu većeg broja knjiga moguće je preuzimanje uživo u našem centru u dogovoreno vreme ili dostava.
Kontaktirajte nas na našu email adresu ili neki od brojeva telefona.

knjiga-u-traganju-za-odgovorima

Za kupce iz inostranstva: